Alles voor thuisbakkers
Meer dan 50 soorten bakbloem!
Wit
- Supreme: Hogere kwaliteitsbloem voor alle gebruik (zowel brood als gebak)
- Traditional Francaise: Pure bloem
- Patent
- Grootmoeders: Wit van rogge, spelt en tarwe.
- Croc: Witte bloem voor de bereiding van krokante broodjes en brood.
- Vezelrijk Wit: Wit brood dat evenveel voedingsvezels bevat als een volkorenbrood.
- Focacia
- Pizza: type deeppan
- Briofinne: Voor luxedegen op basis van boter; sandwiches, rozijnenbrood, koffiekoek…
Bruin
- Natural Natuur: Meel voor de bereiding van een bruin brood met volgraantje 25%
- Farine de meule: Zeer fijn brood van tarwebloem met zeer fijne tarwezemelen.
- Natural Supra: Bruin brood met donkerbruin aromatische kruim.
- Haverzemelen: Gemengd meel van tarw en haver-volgraan 51%
- Volkoren Artipan: Een bloem voor een integraal gemalen volkoren brood.
- Roggemeel 100%: Meel voor de bereiding van een roggebrood
- Rogge Artipan: Meel voor de bereiding van een roggebrood, dit meel is al gemengd met tarwe.
Meergranen
- Koolhydraat-armer: Met 50% minder opneembare koolhydraten.
- Mais Artipan: Gebruiksklare bloem voor speciaal maisbrood.
- 6-granen: Bloem voor de bereiding van een 6-granen brood.
- Multigranen 6+4: Bloem voor een speciaal meergranen en meerzadenbrood.
- Eekhoornbrood: Zacht, fijngemalen 7-granenbrood.
- Omega 3: Meel voor de bereiding van een licht meergranen-en zadenbrood, bevat bruine en gele lijnzaden, 2 plantaardige bronnen omega 3 vetzuren. (goed voor hart-en bloedvaten) (met zout)
- Savanne: Licht multizadenbrood met herkenbare componenten in de kruim.
- Royale: Donker bruin brood verrijkt met 9 granen en zaden.
- Sirocco: Bloem voor een vast meergranen en zaden brood.
- Silhouet: Gemengd meel van tarwe en rogge-volgraan 100% voor de bereiding van een lichtdonker vast brood.
- Maya: Luchtig, licht, krokant brood met overvloedige dosis zonnebloempitten, lijnzaad en sesamzaad.
- Maltinut: Meel voor de bereiding van een aromatisch notenbrood met stukjes walnoot.
- Campus: Een meergranenbrood met pompoenpitten en brandnetelblaadjes.
- Wellness: donker brood verrijkt pompoenpitten.
- Jager: Deze mengeling is voor een bruin brood rijk aan lijnzaad en zonnebloempitten.
- Dubbeldonker: Mengeling voor een zeer donker meergranen en zadenbrood.
- Zwarte Woud: Donker meergranenbrood met mout. (met zout)
- Fjord: Het is donker, stoer en bevat o.a. zonnebloempitten, soja en lijnzaad. Het is vezelrijk, Koolhydraatarmen en een bron van eiwitten.
- Nia: Donker brood zonder toevoegingen.
- Crunchy: Krokant lichtkleurig, luchtig brood met gierstzaadjes.
- Granovit: Luchtig met witte tarwevlokken.
- Pave: Donker krokant brood, ideaal voor donker stokbrood.
- Solare: Lichtgeel sojabrood.
- Naomi: Donker meergranenbrood met sesamzaad.
- Bush/Koala: Donker brood met paarse tarwe.
Spelt
- Spelt Artipan: Gebruiksklare bloem voor de bereiding van een speciaal speltbrood.
- Speltmeel 100%
- Speltmeel Volkoren 100%
- Synergie Sonja Kimpen: Het beste uit de natuur, samengesteld door uw wellness-coach Sonja Kimpen (met zout)
- Synergie Chia Sonja Kimpen: Een licht broodje boordevol spelt. (met zout)
- Oergranen: Speltbrood met oergranen o.a. quinoa en teff.
Glutenvrij
- Glutenvrij wit
- Glutenvrij donker
- Glutenvrij Multigranen