Van Houdt Wiekevorst

Alles voor thuisbakkers

Meer dan 50 soorten bakbloem!

Wit

  • Supreme: Hogere kwaliteitsbloem voor alle gebruik (zowel brood als gebak)
  • Traditional Francaise: Pure bloem
  • Patent
  • Grootmoeders: Wit van rogge, spelt en tarwe.
  • Croc: Witte bloem voor de bereiding van krokante broodjes en brood.
  • Vezelrijk Wit: Wit brood dat evenveel voedingsvezels bevat als een volkorenbrood.
  • Focacia
  • Pizza: type deeppan
  • Briofinne: Voor luxedegen op basis van boter; sandwiches, rozijnenbrood, koffiekoek…

Bruin

  • Natural Natuur: Meel voor de bereiding van een bruin brood met volgraantje 25%
  • Farine de meule: Zeer fijn brood van tarwebloem met zeer fijne tarwezemelen.
  • Natural Supra: Bruin brood met donkerbruin aromatische kruim.
  • Haverzemelen: Gemengd meel van tarw en haver-volgraan 51%
  • Volkoren Artipan: Een bloem voor een integraal gemalen volkoren brood.
  • Roggemeel 100%: Meel voor de bereiding van een roggebrood
  • Rogge Artipan: Meel voor de bereiding van een roggebrood, dit meel is al gemengd met tarwe.

Meergranen

  • Koolhydraat-armer: Met 50% minder opneembare koolhydraten.
  • Mais Artipan: Gebruiksklare bloem voor speciaal maisbrood. 
  • 6-granen: Bloem voor de bereiding van een 6-granen brood.
  • Multigranen 6+4: Bloem voor een speciaal meergranen en meerzadenbrood.
  • Eekhoornbrood: Zacht, fijngemalen 7-granenbrood.
  • Omega 3: Meel voor de bereiding van een licht meergranen-en zadenbrood, bevat bruine en gele lijnzaden, 2 plantaardige bronnen omega 3 vetzuren. (goed voor hart-en bloedvaten) (met zout)
  • Savanne: Licht multizadenbrood met herkenbare componenten in de kruim.
  • Royale: Donker bruin brood verrijkt met 9 granen en zaden.
  • Sirocco: Bloem voor een vast meergranen en zaden brood.
  • Silhouet: Gemengd meel van tarwe en rogge-volgraan 100% voor de bereiding van een lichtdonker vast brood.
  • Maya: Luchtig, licht, krokant brood met overvloedige dosis zonnebloempitten, lijnzaad en sesamzaad.
  • Maltinut: Meel voor de bereiding van een aromatisch notenbrood met stukjes walnoot.
  • Campus: Een meergranenbrood met pompoenpitten en brandnetelblaadjes.
  • Wellness: donker brood verrijkt pompoenpitten.
  • Jager: Deze mengeling is voor een bruin brood rijk aan lijnzaad en zonnebloempitten.
  • Dubbeldonker: Mengeling voor een zeer donker meergranen en zadenbrood.
  • Zwarte Woud: Donker meergranenbrood met mout. (met zout)
  • Fjord: Het is donker, stoer en bevat o.a. zonnebloempitten, soja en lijnzaad. Het is vezelrijk, Koolhydraatarmen en een bron van eiwitten.
  • Nia: Donker brood zonder toevoegingen.
  • Crunchy: Krokant lichtkleurig, luchtig brood met gierstzaadjes.
  • Granovit: Luchtig met witte tarwevlokken.
  • Pave: Donker krokant brood, ideaal voor donker stokbrood.
  • Solare: Lichtgeel sojabrood.
  • Naomi: Donker meergranenbrood met sesamzaad.
  • Bush/Koala: Donker brood met paarse tarwe.

Spelt

  • Spelt Artipan: Gebruiksklare bloem voor de bereiding van een speciaal speltbrood.
  • Speltmeel 100%
  • Speltmeel Volkoren 100%
  • Synergie Sonja Kimpen: Het beste uit de natuur, samengesteld door uw wellness-coach Sonja Kimpen (met zout)
  • Synergie Chia Sonja Kimpen: Een licht broodje boordevol spelt. (met zout)
  • Oergranen: Speltbrood met oergranen o.a. quinoa en teff.

Glutenvrij

  • Glutenvrij wit
  • Glutenvrij donker
  • Glutenvrij Multigranen