Van Houdt Wiekevorst

Cavalor

Wij verkopen:

Verwen je dieren met de beste voeding en supplementen van Cavalor, beschikbaar in diverse categorieën op onze website:

 1. Paardenvoer:

  • Ontdek ons assortiment hoogwaardige paardenvoeders, zorgvuldig samengesteld om te voldoen aan de specifieke voedingsbehoeften van jouw paarden. Van krachtvoer tot ruwvoer, wij bieden een uitgebalanceerde voeding voor optimale gezondheid.
 2. Ruifvoer:

  • Onze ruifvoerproducten zijn ontworpen voor gemak en voedingswaarde. Ze zorgen voor een constante beschikbaarheid van voedsel, waardoor jouw dieren kunnen genieten van een evenwichtige voeding gedurende de dag.
 3. Supplementen:

  • Verbeter de gezondheid en prestaties van jouw dieren met onze hoogwaardige supplementen. Of het nu gaat om vitaminen, mineralen of specifieke voedingssupplementen, wij bieden op maat gemaakte oplossingen voor jouw dieren.
 4. Voer voor andere dieren:

  • Niet alleen voor paarden! Ontdek ons assortiment voeders voor andere dieren, zoals pluimvee, runderen en schapen. Elk voer is zorgvuldig samengesteld om aan de specifieke behoeften van verschillende diersoorten te voldoen.
 5. Dieetvoer:

  • Voor dieren met specifieke gezondheidsbehoeften bieden wij dieetvoer aan. Van gewichtsbeheersing tot ondersteuning van gewrichten, onze dieetvoerproducten zijn ontworpen om te voldoen aan diverse gezondheidsdoelen.